Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Ce fel de tehnologie foloseste Corvin Design pentru 3D Advertising?

Tehnologie

Noua masina de indoit si bobinat WAFIOS BM 60 CNC

BM 60 este proiectat pentru domeniul de lucru de 6,0 – 13,0 mm la 600 N / mm², precum si max. 7 mm la 1.900 N / mm². BM 60 inlocuieste cele doua masini BM 61 L și BMU 6, care sunt bine stabilite pe piata, oferind totodata un nivel mai ridicat de productie.

Robustetea si precizia ridicata datorita capului de indoire montat fix si principiul firului rotativ sunt avantajele cunoscute ale masinilor WAFIOS.

Aceste avantaje includ si unitatea de alimentare robusta, timpul de ciclu rapid
unitate de taiere optimizata, spatiul mare de indoire.

BM 60 Coiling and bending machine

Nettuno Infinity

Anii de experienta in sectorul taierii din polistiren ne fac sa realizam ca este esential sa alocam resurse mari cercetarii si dezvoltarii ideilor constant noi capabile sa satisfaca continuu nevoile clientilor nostri. Mentinand o linie directă cu realitatea de lucru cu care se confrunta zilnic, suntem capabili să percepem pe deplin nevoile lor si, in consecinta, sa gasim solutiile adaptate pentru a le satisface nevoile si dorintele in cel mai bun mod posibil. Prin prisma acestei idei vine cel mai recent model.

“Infinit” – numele ii sugereaza caracterul si capacitatea. Termenul prin care am decis sa definim aceasta evolutie tehnologica extraordinara este sinonim cu multiple solutii. Este o masina care – datorita caracteristicilor sale – transforma versatilitatea in arma sa suplimentara. Toate know-how-urile Nettuno sunt transmise intr-un singur proiect capabil sa genereze un instrument care depaseste limitele structurale si fizice.

Datorita dinamismului sau, seria Infinity, pe langa mutarea axelor sale in directii diferite, are capacitatea de a-si extinde literalmente gama de lucru cu o greutate de la 300 la peste 4000 mm, o adevarata revoluție în acest sector! Incearca sa iti imaginezi executarea taierii unei bucati intregi de patru metri cu o masina care poate fi gazduita confortabil intr-o incapere care are doar doi metri latime. Incearca sa iti imaginezi executarea cu o masina de dimensiuni mici, capabila de taieturi mai mari decat ar putea o masina de dimensiuni mai mari. Ce pare putin probabil este doar rezultatul unei cautari continue a inovatiei.

Nettuno Infinity

• Robot industrial cu 6 axe, disponibil in trei variante care corespund sarcinii / utilajului: KR 210-2 (2700 mm / 210 kg), KR 210L180-2 (2900 mm 180 kg), KR 210L150-2 (3100 mm / 150 kg).

• Potrivit pentru prelucrarea, sudarea, manipularea și paletizarea.

• Echipat cu controlerul KRC2 disponibil in doua versiuni – se refera la versiunea software: 4.1.7 care ruleaza pe Win95 sau 5.2.9 pe platforma WinXP.

• Controlerul robot KR C2 face programarea mai uaoara cu interfața Microsoft Windows. Este extensibil, poate fi integrat in retele printr-o magistrala si contine pachete software.

Caracteristici KR C2

– Deschisa, tehnologie PC compatibila cu reteaua
– 2 sloturi libere pentru axele externe
– Dispozitivele DeviceNet și Ethernet pentru sistemele de comunicatii comune (de exemplu, INTERBUS, PROFIBUS, DeviceNet) furnizate standard
– Functia de profil de miscare pentru o interactiune optima intre motoarele individuale ale robotului si viteza lor
– Unitati de discheta și CD-ROM pentru backup de date
– Facilitati cum ar fi diagnosticarea la distanta prin internet
– Operare simpla si programare prin intermediul panoului de control KUKA (KCP) cu interfaat de utilizator Windows
– Cabinet de control compact
– Panoul de control ergonomic KUKA (KCP)

KUKA KR210 R2700 Extra

ST Max II 495 PC Pro

FINALEAZA ORICE ACTIVITATE, ORICAND!

Mai mult PERFORMANCE, tehnologia avansata si caracteristicile suplimentare iti ofera fiabilitate zilnica si confort maxim pentru utilizatori, cu ST Max ™ II PC Pro.

Cand ai nevoie de productivitate crescuta, ST Max ™ II PC Pro ofera performanta dorita. Disponibil pentru tine intr-o versiune de suport compacta sau intr-o versiune mai specializata, care ofera aspiratie directa, retragere, invelia pentru furtun si cutie de instrumente premium.

Chiar pentru tine, am echipat toate ST Max ™ II PC Pro cu ProConnect ™, ProGuard ™, cu motor fara perii de intretinere, Endurance ™ Pump, Contractor ™, SmartControl ™ 2.5 și FastFlush ™.

Tehnologia de varf te va ajuta sa iti termini munca ce implica vopseaua la timp si cu zambetul pe buze.

Reactor 2 E-XP2 

Mizeaza pe proportiile Reactor 2 E-XP2 pentru o tehnologie avansata în aplicarea acoperirilor de poliuree cu intarire rapida. Deoarece este un proportionant pentru seria Reactor 2, ofera îmbunatatiri software si hardware pentru o performanta mai buna a pulverizarii, plus tehnologii care se adauga la linia de jos.

Reactorul 2 E-XP2 este proiectat pentru a procesa și pulveriza poliureea și alte acoperiri care necesită presiuni mari. Încălzitorul hibrid și furtunul încălzit condiționează materialele până la vâscozitatea corectă înainte de amestecare. Pompa inferioară pentru o întreținere ușoară, comenzi ușor de utilizat și un design robust fac Reactorul alegerea preferată pentru aplicațiile de acoperire.

Reactorul 2 E-XP2 iti ofera:

– Amprenta compacta – mai mult spatiu in instalatia de pulverizare
– Design ergonomic – mai usor de intretinut
– Module avansate de control
– Performante de pulverizare mai bune in comparatie cu sistemele traditionale de reactoare electrice
– Depanarea simplificata, cu coduri QR

Graco InSite ™ iti ofera:

– Un control mai bun – gestioneaza-ti afacerea poliuretica oriunde te-ai afla
– O mai buna documentatie – colecteaza automat datele jurnalului de lucru si parametrii de pulverizare – iti permite sa confirmi ca lucrarea a fost pulverizata conform specificatiilor
– Management mai bun al flotei si al echipajului
– O mai buna reducere a costurilor si imbunatirea prognozei
– Graco InSite vine standard pe toate modelele Elite de Reactor 2

Graco Reactor 2 Spray Foam & Polyurea System