Tehnologie

Nettuno Infinity

Anii de experiență în sectorul tăierii din polistiren ne dau conștiința că este esențial să alocăm resurse mari cercetării și dezvoltării ideilor mereu reînnoite capabile să satisfacă continuu nevoile clienților noștri. Menținând o linie directă cu realitatea de lucru cu care se confruntă zilnic, suntem capabili să percepem pe deplin nevoile lor și, în consecință, să anticipăm soluțiile adaptate pentru a le satisface în cel mai bun mod posibil. Din această politică vine cel mai recent model.

Infinit … numele îi sugerează caracterul. Termenul prin care am decis să definim această evoluție tehnologică extraordinară este sinonim cu multiple soluții. Este o mașină care – datorită caracteristicilor sale – transformă versatilitatea în arma sa suplimentară. Toate know-how-urile Nettuno sunt transmise într-un singur proiect capabil să genereze un instrument care depășește limitele structurale și fizice.

Datorită dinamismului său, seria Infinity, pe lângă mutarea axelor sale în direcții diferite, poate să-și extindă literalmente gama de lucru cu o greutate de la 300 la peste 4000 mm, o adevărată revoluție în acest sector! Încercați să vă imaginați executarea tăierii unei bucăți întregi de patru metri cu o mașină care poate fi găzduită confortabil într-o încăpere care are doar două metri lățime … Încercați să vă imaginați executarea cu o mașină de dimensiuni mici cu tăieturi mai mari decât ați putea cu o mașină de dimensiuni mai mari … Ce pare puțin probabil este doar rezultatul unei căutări continue a inovației.

KUKA KR210 R2700 Extra

Robot industrial cu 6 axe, disponibil în trei variante care corespund sarcinii / utilajului: KR 210-2 (2700 mm / 210 kg), KR 210L180-2 (2900 mm 180 kg), KR 210L150-2 (3100 mm / 150 kg).

Potrivit pentru prelucrarea, sudarea, prelucrarea, manipularea și paletizarea.

Echipat cu controlerul KRC2 disponibil în două versiuni care se referă la versiunea software: 4.1.7 care rulează pe Win95 sau 5.2.9 pe platforma WinXP.

Controlerul robot KR C2 face programarea mai ușoară cu interfața Microsoft Windows. Este extensibil, poate fi integrat în rețele printr-o magistrală și conține pachete software gata.

Caracteristici KR C2

Deschisă, tehnologie PC compatibilă cu rețeaua
2 sloturi libere pentru axele externe
Dispozitivele DeviceNet și Ethernet pentru sistemele de comunicații comune (de exemplu, INTERBUS, PROFIBUS, DeviceNet) furnizate ca standard
Funcția de profil de mișcare pentru o interacțiune optimă între motoarele individuale ale robotului și viteza lor
Unități de dischetă și CD-ROM pentru backup de date
Facilități cum ar fi diagnosticarea la distanță prin Internet
Operare simplă și programare prin intermediul panoului de control KUKA (KCP) cu interfață de utilizator Windows
Cabinet de control compact
Panoul de control ergonomic KUKA (KCP)

Reactor 2 E-XP2 

Numărătoare pentru proporția E-XP2 Reactor 2 pentru tehnologie avansată în aplicarea acoperirilor de poliuree cu întărire rapidă. Deoarece este un proporțional pentru seria Reactor 2, oferă îmbunătățiri software și hardware pentru o performanță mai bună a pulverizării, plus tehnologii care se adaugă la linia de jos.
Reactorul 2 E-XP2 este proiectat pentru a procesa și pulveriza poliureea și alte acoperiri care necesită presiuni mari. Încălzitorul hibrid și furtunul încălzit condiționează materialele până la vâscozitatea corectă înainte de amestecare. Pompa inferioară pentru o întreținere ușoară, comenzi ușor de utilizat și un design robust fac Reactorul alegerea preferată pentru aplicațiile de acoperire.

Reactorul 2 E-XP2 vă oferă:

Amprentă compactă – mai mult spațiu în dispozitivul de pulverizare
Design ergonomic – ușor de întreținut
Module avansate de control
O performanță mai bună de pulverizare comparativ cu sistemele tradiționale Reactor
Depanarea a făcut rapid și ușor codurile QR
Graco InSite ™ vă oferă:

Control mai bun – gestionați-vă afacerea poliuretică ori de câte ori vă aflați
Documentație mai bună – colectarea automată a datelor din jurnalele de lucru și parametrii de pulverizare – vă permite să confirmați că postul a fost pulverizat conform specificațiilor
O mai bună gestionare a flotei și a echipajului
Îmbunătățirea și previzionarea costurilor mai bune
Graco InSite este livrat standard pe toate modelele Elite ale Reactor 2

ST Max II 495 PC Pro

FINALEAZA ORICE ACTIVITATE, ORICAND!

Mai mult PERFORMANCE, tehnologie avansată și caracteristici suplimentare vă oferă fiabilitate zilnică și confort maxim pentru utilizatori, cu ST Max ™ II PC Pro.

Când aveți nevoie de o productivitate crescută pentru a ocupa locuri de muncă rezidențiale medii și luminoase, ST Max ™ II PC Pro oferă performanța dorită. Disponibil pentru dvs. într-o versiune compactă a standului sau cu versiunea mai multă cartuș specializată, oferind o primă aspirare directă, o lovitură de spate, o bandă de furtun și o cutie de unelte.

Este pentru tine, am echipat toate ST Max ™ II PC Pro cu ProConnect ™, ProGuard ™, design fără motor fără perii, Endurance ™ Pump, Contractor ™, SmartControl ™ 2.5 și FastFlush ™.

Tehnologia de vârf vă ajută să terminați munca la vopsea la timp, în fiecare zi cu un zâmbet!