Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/corvindesign/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Despre noi: Care este obiectul de activitate al companiei Corvin Design

Tehnologia CorvinDesign

Corvin Design – Realizarea unor scenografii dedicate lumii afacerilor

Corvin Design dă consistență formelor reale de publicitate și identitate vizuală apeland la tehnica puternicâ de materializare a elementelor vizuale corporate sau reprezentative pentru anumite evenimente. Logo Companiei/Campaniei tale se va impune în lumea reală într-o formă pe care imaginația nu o poate concepe, pentru ca întodeauna realitatea bate fantasticul.

Compania Corvin Design este specializată în proiectarea și fabricarea elementelor de advertising 3D Premium. Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generație, avem capacitatea de a integra tematici diverse pentru promovarea unor mărci (logo-uri 3D, decoratiuni în relief etc). Suntem cunoscuți pentru inventivitatea noastră, munca în echipă și calitatea serviciilor oferite în industria de publicitate, retail, sport și arhitectură. Dorim să ne asiguram că proiectul dvs. depășește așteptările.

Compania noastră s-a născut din necesitatea creării un punct de referință atât in România cât și pe piața internațională, pentru realizarea unor scenografii dedicate lumii afacerilor.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat și am devenit cel mai bun interlocutor pentru oricine dorește să-și implice clienții în experiențe și emoții noi.

Datorită dinamismului, cercetării constante, controlului atent al calității, abilităților de proiectare, cunoașterii pieței și, mai ales, datorită ideilor, suntem capabili să creăm soluții noi și eficiente și să oferim un serviciu complet la cel mai înalt nivel, cu orice ocazie.

Puterea elementelor de advertising este data de capacitatea lor de a penetra lumea reala, materialitatea, consistenta si prezenta/greutatea pe care o au in viața de zi cu zi.

Prin perseverență și dedicare, folosindu-ne la maxim de tehnologie de ultimă generație, am reușit să redefinim numeroase aspecte ale lumii cotidiene, transpunându-le intr-o noua lume 3D. Proiectele noastre sunt, nu doar artă în sensul clasic, ci inovație artistică, pentru că ies din tiparul formelor deja cunoscute ale artei.

Oferim servicii și soluții pentru:

Industria de film, parcuri tematice, terenuri si medii de joaca (paintball), expozitii comerciale, spatii interactive, fațade, regii teatrale, hoteluri și cazinouri, parcuri acvatice, escape room-uri, locuri de joaca laser tag, concerte si alte tipuri de evenimente, publicitate in aer liber, companii comerciale și multe altele.

Procesul de producție

Tehnica moderna, inovatia si arta sunt acum impreuna: CORVIN DESIGN realizeaza modele fizice 3D la o calitate si claritate impecabila. Adveritisngul prin construirea de decoratiuni artistice avansate ofera cea mai puternica solutie de publicitate profesionala pentru corporatii si companii mari.