Implementare

Povestea Noastra

Asemenea artei, tehnologia  este un continuu exercitiu al imaginatiei.

Povestea noastra se scrie in fiecare zi, cu fiecare proiect si fiecare provocare, cu mii de ore lucrare si sute de clienti multumiti, cu zeci de oameni care respecta cateva principii fundamentale de lucru pentru a indeplini un singur vis: sa cream obiecte iesite din comun, durabile, ecologice si extraordinare.  In misiunea de a scoate in relief flexibilitatea interdisciplinara a tehnologiei de care dispunem, am creat o echipa de profesionisti din domenii diverse care sa imbine cu succes arta, design-ul, arhitectura, programarea, ingineria, advertising-ul, mecanica si proiectarea.

Inspiratia noastra a venit din locuri commune, pe langa care trecem zilnic aproape mecanic, fara sa le mai observam:  sunt parcuri si strazi, sunt refugii pietonale, bancute de lemn, locuri de loaca, vitrine, pasaje si sedii de firme. Fade, sumbre si standardizate, sunt locuri care cer la unison atentie si admiratie, rapite fiindu-le lumina si personalitatea.

Am decis sa schimbam acest lucru si sa scoatem in relief frumusetea lor, complimentandu-le cu ce stim noi sa facem cel mai bine.

Pornind pe nebatatorita carare a inovatiei, pasii ne-au purtat dinspre speranta, spre incredere si mai apoi spre certitudine; o certitudine pe care ne-au acordat-o clientii nostrii cu privire la puternica legatura dintre tehnica si arta, la progresismul pragmatic al celor mai creative idei  si la infinitele posibilitati ce asteapta inca sa fie explorate.

Am descoperit o imensa pasiune in a transforma materiale ecologice si maleabile precum spuma si poliureea in adevarate povesti urbane. In procesul de creatie, de la blocul brut, de varii dimensiuni, pana la forma insufletita de culoare, le conferim durabilitate, le dam personalitate, le scoatem in evidenta. Ca forma de recunostinta, ele ne scriu povestea mai departe.

Calatorind spre noi culmi ale creativitatii inovative, am adunat in filele ce definesc experienta noastra amintiri alaturi de oameni extraordinari in cautare de lucruri extraordinare, din domenii precum:

 • Retail
 • Advertising
 • Horeca
 • Teatru si scenografie
 • Concerte, festivaluri si evenimente
 • Parcuri tematice
 • Design architectural
 • Platouri de televiziune
 • Escape rooms
 • Mobilier urban

(…si multe, multe alte arii de activitate deopotriva de interesante si provocatoare.)

Desi nu suntem adeptii strictetii si nici nu lasam conventionalul sa ne limiteze, respectam cu sfintenie acele cateva principii amintite anterior:

 1.       Creativitate

Suntem inconjurati de inspiratie la orice pas si suntem capabili sa transformam orice idee in realitate. De-a lungul timpului, acesta a devenit un motto al intregii echipe transformata si ea din grup de profesionisti in familie extinsa de infaptuitori de lucruri WOW!

 1.       Vizibilitate

Punem suflet si suflu in tot ceea ce facem – de la cele mai mici si sensibile obiecte, pana la adevarati colosi care imping si mai departe limitele imaginatiei, iar lucru acesta se vede!  La fel de vizibila este pentru clientii nostri flexibilitatea tehnologiei de care ne folosim si profesionalismul fiecarui membru implicat, iar mai presus de atat, clientii clientilor nostri vad, la randul lor, plus valoare in produsul  rezultat.

 1.       Tangibilitate

Oricat de provocator ar parea un proiect, suntem determinati sa ii gasim punctul tangibil si sa il aducem de la stadiul de nazuinta la realitate. Povestea noastra nu se scrie cu costuri intangibile, ci cu rezultate greu de atins prin orice alt competitor la momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply